Στιγμές από την παρουσίαση του βιβλίου «Στοιχεία Συγγραφής»

Η παρουσίαση του βιβλίου Στοιχεία Συγγραφής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/04/2018 στις 19:30 στο Café θέα/tro του Βασιλικού θεάτρου Θεσσαλονίκης.

Για το βιβλίο μίλησαν:

ο π. Σπυρίδων Αντωνίου, Αναπληρωτής Καθηγητής Θεολογικής σχολής ΑΠΘ

ο κ. Σταύρος Καλαφάτης, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης

η κ. Άννα Παππά, δασκάλα-συγγραφέας

ο Συγγραφέας και ο Εκδότης

Τα βιβλία του Δημήτρη Δραγούνη μπορείτε να τα αγοράσετε με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622 ή μέσω βιβλιοπωλείων.

Τα βίντεο των ομιλιτών είναι διαθέσιμα προς παρακολούθηση στο «ΒΙΝΤΕΟ» από το μενού της ιστοσελίδας του κ. Δραγούνη

Στοιχεία Συγγραφής

Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να προσφέρει συνοπτικές οδηγίες σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με τη συγγραφή και να αποκτήσουν την απαραίτητη πρώτη επαφή με αυτή.
Μπορεί κάποιος να έχει έμφυτο συγγραφικό ταλέντο, αλλά αυτό δεν αρκεί όταν πρόκειται να παρουσιάσεις ένα λογοτεχνικό βιβλίο σε έναν εκδοτικό οίκο για πρώτη φορά, ή πολλοστή σε περίπτωση που έχεις εισπράξει επανειλημμένως αρνητικές επιστολές για έκδοση, δίχως να γνωρίζεις την αιτία.
Tο εν λόγω βιβλίο θα δώσει, μέσα από τρία θεματικά κεφάλαια, κάποιες βασικές κατευθύνσεις για τη σωστή οργάνωση, προετοιμασία και δόμηση ενός μυθιστορηματικού έργου, πληροφορίες για το χτίσιμο της πλοκής του, καθώς και όλα τα απαραίτητα βήματα για τη σωστή μορφοποίηση και αποστολή σε κάποιον εκδοτικό οίκο, με απώτερο στόχο την έκδοσή του.
Αυτό το βιβλίο, απευθύνεται και σε αυτούς που δεν θέλουν να εκδώσουν ένα βιβλίο, αλλά έχουν τη επιθυμία να γράψουν ένα για τον εαυτό τους, προς δική τους τέρψη ή και των φίλων τους.

Η έπαυλη των νεκρών

Μια ασύλληπτα σκοτεινή και καλά φυλαγμένη αλήθεια, κάνει τον Μάρκο να αναζητήσει την υπόσταση της ακρίβειάς της. Ξεκινά λοιπόν, ένα ταξίδι στο οποίο θα έρθει αντιμέτωπος με τις πεποιθήσεις του. Η διαδρομή, σαν κουβάρι, που στο ξετύλιγμά του αναδύονται αλλεπάλληλα εμπόδια, γεννά περισσότερα ερωτήματα από όσα απαντά, αποπροσανατολίζοντάς τον από τον αρχικό του στόχο. Παρόλα αυτά, η δίψα του για γνώση τον βοηθά να φτάσει στην άκρη του νήματος, ώστε να εξακριβώσει την αλήθεια από εκεί που δεν το περίμενε ποτέ. Η αναζήτηση της αλήθειας, και τελικά η αποκάλυψή της, δίνει μία εξαιρετικά εύστοχη απάντηση για την προέλευση των απέθαντων.

The vampire mansion

An inconceivably dark and well-kept secret makes Marcus search for the root of its truth. So, he sets off on a journey, where he will be confronted by his innermost fears. The road, like a labyrinth with multiple obstacles emerging on every turn, gives birth to more questions than answers, disorientating him from his original goal. Nevertheless, his thirst for knowledge helps him reach the epicenter, only to find out how far it is from what he had expected. The search for truth and, finally, the revelation, lay bare the very answer to the origin of vampires.